Logga in

Checka alltid in på gruppträningsklasserna!

För att vi ska kunna göra ett så bra och attraktivt gruppträningsutbud som möjligt, är det viktigt för oss att veta vad ni medlemmar tränar. Därför är det viktigt att ni alltid checkar in när ni går på någon klass, oavsett om ni bokat i förväg eller går på drop-in. Checka in direkt via vår app eller via våra bokningsstationer på plats.

Avbokning av gruppträningspass ska göras 1 timme innan passet startar!

Inloggning

För att logga in ska du som användarnamn ange den e-postadress du använde vid registreringen. När du registrerade dig så skickades ett mail till den e-postadressen med ett autogenererat lösenord, om du inte hittar det i din inkorg, kolla i skräpposten. Du kan när som helst byta ditt lösenord, det gör du inne i bokningssystemet under Användarinformation. Hittar du inget mail, använd länken glömt mitt lösenord så får du ett nytt, eller vänd dig till receptionen så hjälper vi dig.

OBS
Om du inte kan logga in på det sätt som anges ovan kan du vara en av de medlemmar som ej angett din e-postadress vid medlemsregistreringen. Tag i så fall kontakt med receptionen.

Problem med att logga in kan också bero på att du har fått en spärr. Kontakta i så fall receptionen för mer information.

Avbokningsregel

Avbokning skall ske senast 1 timme innan aktuell tid.

Tänk på att du måste hämta ut din biljett 5 minuter innan passet/aktiviteten startar därefter förfaller platsen till drop-in. Biljetter går att hämta ut max 3 timmar före bokad tid.

Powered by DL Prime Sports Edition (www.dlsoftware.se)